آپارات پخت شکر

طراحی، ساخت و نصب آپارات های پخت:

آپارات های پخت تحت خلاء از مهمترین تجهیزات کارخانه های قند هستند، پخت شکر تحت فشار منفی باعث جلوگیری از هیدرولیز و تجزیه ساکارز در دمای بالا می شود، همچنین باعث افزایش نرخ تبخیر در دماهای پایین می گردد.

اضافه شدن همزن به آپارات های پخت، ایجاد خلاء پرقدرت و افزایش سطح حرارتی نسبت به حجم آپارات تغییرات عمده‌ای بوده که در دهه های اخیر صورت پذیرفته است.

ساخت آپارات های cvp افقی و vkt عمودی که به صورت مداوم و تمام اتوماتیک کار  می‌کنند از دیگر دستاوردهای بزرگ صنعت قند می باشد.

تکنولوژی آپارات های پخت با بدنه حرارتی لانه زنبوری توسط شرکت بوکاوولف آلمان،  باعث شد ضمن کم شدن هزینه‌های ساخت، امکان ایجاد سطح حرارتی بالاتر در فضای مشابه ممکن گردد.

شرکت آبگینه شهد آبادیس تجربه ساخت آپارات های پخت از سایز 2 تا 20 تن برای پخت نبات، قند کله و رب گوجه فرنگی، و از سایز 30 تن تا 70 تن برای پخت شکر سفید را در رزومه کاری خود دارد.

ساخت آپارات های 40 تن تا 120 تن غیر مداوم ، با همزن استاندارد، بدنه داخلی روکش استیل، لوله های حرارتی استیل و لانه زنبوری با جوشکاری آرگون در تخصص ما می باشد.  مشاوره و نظارت بر ساخت، طراحی و ارائه نقشه، و یا اجرای کامل پروژه با تجهیز کارگاه در محل کارخانه شامل  ساخت، نصب، راه اندازی و آموزش در دوره بهره‌برداری امکانپذیر می باشد.

آپارات های ساخته شده توسط این شرکت با روکش داخلی استیل، لوله های حرارتی لانه زنبوری استیل و گارانتی 20 ساله هستند

سیستم همزن و سیرکولاتور این آپارات ها نیز در بخش مکانیکال به مدت سه سال گارانتی بی قید و شرط خواهند شد.

تبدیل و تغییر سطح حرارتی آپارات های قدیمی به لانه زنبوری جدید با افزایش 40 درصدی سطح حرارتی و نیز افزایش 40 درصدی حجم آپارات از دیگر خدماتی هستند که ضمن امکان افزایش ظرفیت با هزینه ی کم توسط این شرکت به کارخانه های قند و شکر ارائه می گردد.